top of page

ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN VANDERASPAILLE GREGORY EN PARTNERS,  ETTERBEEK, BRUSSEL

Accountants en belasting consulenten Vanderaspaille Gregory en zijn partners  zijn blij u in Etterbeek te mogen verwelkomen

GESCHIEDENIS

De heer Hacquin begon de activiteiten van het bedrijf op 1 januari 1979.

Een jaar later verhuisde hij naar Sint-Lambrecht-Woluwe, op 1 januari 1980.

Dhr. Hacquin is sinds de oprichting van het IAB,Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten, op 9 maart 1987 een accountant en belastingadviseur ! Het kantoor werd in december 1989 opgericht.

Op 15 maart 2015, is een nieuwe partner gearriveerd. Gregory Vanderaspaille is bij de fiduciair begonnen als intern accountant en belastingadviseur. Naast de partners bestaat de onderneming uit twee werknemers en twee onderaannemers die lid zijn van de BIBF, Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten.

Het hele team werkt zijn kennis op het gebied van boekhouding en belastingen regelmatig bij. Hiervoor profiteren wij van de verplichte bijscholing. Deze serieuze training wordt met name verzorgd door het IAB en diverse andere professionele organisaties.

WAARDEN

Ons accounting- en belastingadvieskantoor is erkend door het IAB. Daarnaast hebben wij 40 jaar ervaring. We zijn er trots op dat wij u betrouwbare diensten kunnen aanbieden !

In de loop der jaren zijn we erin geslaagd om de loyaliteit van onze klanten te winnen. Ze hebben daarom vertrouwen in onze competentie en ersnt. Daarnaast zijn we voordurend in ontwikkeling om gelijke tred te houden met nieuwe technologieën. Als experts in onze vakgebied zorgen wij ervoor dat we altijd efficiënt zijn en gebruik maken van de nieuwste boekhoud-en IT-tools die we tot onze beschikking hebben. 


Wij voeren onze missies nauwgezet en in een geest van samenwerking uit, maar we maken er een erezaak van om onze onafhankelijkheid te behouden.

Deze voorwaarden stellen ons in staat om onze verschillende missies uit te voeren met de integriteit en objectiviteit die altijd al kenmerkend zijn geweest voor de fiduciair.

 

Om ons advies te verkrijgen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen !

bottom of page